'Sağlık için, hepimiz için'

Çerkezköy'de İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği'ne gönderilen genelde doğrultusunda halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetim yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla

GÜNDEM 1.10.2020 18:12:00 0

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla başlatılan denetimler dün de devam etti. Çerkezköy’de Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutan Vekili Serkan Yörükoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, emniyet ve zabıta ekiplerinin katılımıyla yapılan denetimde Barbaros Caddesi, Namık Kemal Bulvarı, Fatih Caddesi ve Atatürk Caddesi’ndeki işyerlerinde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı kontrol edildi. 

 

 

MASKE TAKMAYANLARA PARA CEZASI UYGULANDI

 

Maske takmayan vatandaşları uyaran Kaymakam Atilla Selami Abban, çay ocağındaki vatandaşlara da sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyarılarda bulundu. Denetimler sırasında maske takmayan vatandaşlara idari para cezası uygulanırken, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığındaki denetim ekibi öğleden sonra da Kızılpınar’da denetim yaptı. 

 

 

“DENERİMLER DEVAM EDECEK”

 

Vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında uyardıklarını, koronavirüsle mücadelede alınması gereken tedbirlere uyulması gerektiğini hatırlattıklarını belirten Kaymakam Abban, bu sürecin en sağlıklı şekilde atlatılabilmesi için denetimlerin devam edeceğini belirtti. Polis, jandarma ve zabıta ekipleri, denetimlerini ilçenin farklı noktalarında gün boyu sürdürerek vatandaşları ve işyeri sahiplerini maske, mesafe, hijyen konusunda uyardı. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU