Veteriner Fakültesi Dekanlık Makamında düzenlenen devir teslim töreninde konuÅŸan Prof. Dr. Bülent Eker, Dekan Prof. Dr. Nuri AltuÄŸ’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çıktığı bu yolda baÅŸarılar diledi.
VETERİNER FAKÜLTESİNİN ÇALIÅžMALARI KIYMETLİ
TekirdaÄŸ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölge hayvancılığı için öncü bir kurum olduÄŸunu, Veteriner Fakültesi’nin çalışmalarının da bu nedenle çok kıymetli olduÄŸuna inandığını belirten Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı da, Dekan Vekili olarak göreve baÅŸlayan Prof. Dr. Nuri AltuÄŸ’a baÅŸarılar diledi.
“YETİŞTİRİCİLERE DE ÖNCÜ OLACAÄžIZ”
Veteriner Fakültesi’nin yeni Dekanı Prof. Dr. Nuri AltuÄŸ ise NKÜ ailesinin bir ferdi olmaktan duyduÄŸu memnuniyeti ifade etti. Veteriner Fakültesi’ni ve Namık Kemal Üniversitesi’ni hep birlikte daha ileriye götüreceklerini söyleyen AltuÄŸ, çalışmalarla yetiÅŸtiricilere de öncü olacaklarını kaydetti.
Haber / Yener AKBABA