Kapaklı Meclisi, 9 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2 Ekim Cuma günü saat 14.30'da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlÄ?

GÜNDEM 29.09.2020 17:26:00 0
Kapaklı Meclisi, 9 gündem maddesini görüşecek

Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulması ile başlayacak olan toplantıda 2021 yılı performans programı ve 2021 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesinin görüşülmesinin ardından 2021 Mali Yılı Gelir Tarifesi görüşülecek.

 

ORTAK PROJE YAPILMASI GÖRÜŞÜLECEK

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazı, Sözleşme Personel Maaşının Belirlenmesi konulu yazı, Dolu Kadro Değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından toplantı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü ile Ortak Proje yapılması konulu yazının görüşülmesi ile devam edecek.

 

SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİN MAAŞI BELİRLENECEK

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından toplantı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Sözleşme Personel Maaşının Belirlenmesi konulu yazının görüşülmesi ile sona erecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU