Albayrak, Marmaraereğlisi'nde muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ve Muratlı'nın ardından bugün de Marmaraereğlisi'ndeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 29.09.2020 17:14:00 0
Albayrak, Marmaraereğlisi

Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Hizmet Binasında düzenlenen toplantıya Bahçelievler, Cedit Ali Paşa, Çeşmeli, Dereağzı, Kamaradere, Sultanköy, Türkmenli, Yakuplu ve Yeniçiftlik mahallelerinin muhtarları ile TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanları katıldı.

 

“MUHTARLARA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ'nin mahallelerde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Kadir Albayrak, muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini de dinledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlara önem verdiklerini belirten Albayrak, “Muhtarlarımız halkımıza hizmet zincirinde çok önemli bir halkayı oluşturuyor. Onlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirme fırsatı buluyoruz” dedi. Albayrak, muhtarlarla birlikte vatandaşlar için hizmet ve proje üretmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Yener AKBABA