Albayrak: Çerkezköy sanayinin kalbinin attığı bir ilçemiz

Çerkezköy'de çeşitli temaslarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Çerkezköy, sanayinin kalbinin attığı bir ilçemiz. Nüfusu da buna bağlı olarak her yıl

GÜNDEM 25.09.2020 18:44:00 0
Albayrak: Çerkezköy sanayinin kalbinin attığı bir ilçemiz

Dünkü mesaisine Çerkezköy’den başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ tarafından ilçede planlanan, devam eden altyapı çalışmaları ve yol ağları ile ilgili Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen brifing toplantısına katılarak Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Selçuk Azcan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BRİFİNG ALDI

Brifing toplantısının ardından Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Fevzi Paşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Kızılpınar Atatürk Mahallesi Muhtarı Nihat Malkoç, Kızılpınar Gültepe Mahallesi Muhtarı Seyithan Kara, Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İlhami Türkanlı ile bir araya gelen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

“KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Muhtarların talep ve önerilerini de dinleyen Albayrak, Çerkezköy’de toplantı, ziyaret ve incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada “Çerkezköy, sanayinin kalbinin attığı bir ilçemiz. Nüfusu da buna bağlı olarak her yıl artıyor. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda ürettiğimiz projeleri hayata geçirdik, geçiyoruz” dedi. Albayrak, Tekirdağ ve vatandaşlar için bundan sonra da kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Albayrak’a Çerkezköy’de temaslarında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da eşlik etti.

Haber / Şaban KARDEŞ