Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Ergene'de belediye ekipleri çöp konteynerlerini dezenfekte ederken, yıpranan konteynerler de belediye atölyelerinde tamir ediliyor.

GÜNDEM 25.09.2020 18:41:00 0
Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, hem hizmetlere devam ettiklerini hem de belediye bütçesinde tasarruf oluşturma adına çalışmalar yaptıklarını belirterek “Bu çalışmalarımız dahilinde de ilçedeki çöp konteynırlarını Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait atölyelerimizde kendi imkanlarımızla tamir ederek yeniliyoruz. Çöp toplamada kullanılan ve hava koşulları nedeniyle yıpranan galvanizli evsel atık toplama konteynırlarını yeniliyoruz. İlçe genelinde yer alan cadde ve sokakların daha temiz tutulması için çöp konteynırlarının sayısını da arttırıyoruz” dedi.

 

“TEMİZLİĞE DE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Yüksel, çöp konteynırlarının bakımı dışında temizliklerine de önem verdiğini ifade ederek “Ekiplerimiz gece gündüz Ergene’nin tüm mahallelerine tüm sokaklarına yetişmeye çalışıyor. Çöp konteynırlarının içinin de dışının da temizlenerek dezenfekte edilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik imandan gelir anlayışıyla hareket ederek Ergene’nin her köşesini temizliyoruz” dedi.

Haber / Ruşa ELMA