Tarım, Hayvancılık, Sanayi ve Gıda Fuarı kapılarını açtı

Bu yıl 15'incisi düzenlenen Trakya Lüleburgaz Tarımtech Tarım, Hayvancılık, Sanayi ve Gıda Fuarı önceki gün Lüleburgaz Semt ve Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı.

GÜNDEM 24.09.2020 17:55:00 0
Tarım, Hayvancılık, Sanayi ve Gıda Fuarı kapılarını açtı

Fuarın ilk gününde Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de 15’inci Lüleburgaz Tarımtech Tarım Hayvancılık Sanayi ve Gıda Fuarı’nı ziyaret etti. Fuara katılanlara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Gerenli, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan önlemlerini de yerinde inceledi.

26 EYLÜL’E KADAR AÇIK OLACAK

Fuarda koronavirüs tedbirleri kapsamında açılış töreni yapılmadı. Koronavirüse karşı alınan önlemleri denetleyen Başkan Gerenli, fuar yetkilisi Önder Harbili’den fuarla ilgili bilgi aldı. Bu yıl 15’incisi düzenlenen fuar 26 Eylül’e kadar ziyarete açık olacak.

“TARIMSAL ÜRETİMDE SIÇRAMA YAPMALIYIZ”

Fuar ziyareti ve incelemelerinin ardından açıklama yapan Başkan Gerenli, “Koronavirüs salgını bize tarımsal üretimin önemini bir kez daha göstermiş oldu. Bu nedenle bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Geleceğin dünyasında tarıma yönelen uluslar kazanacaktır. Bu nedenle bizim de özellikle Trakya olarak acil bir şekilde tarımsal üretimde büyük bir sıçrama yapmamız gerekiyor” dedi.

Haber / Ruşa ELMA