Uyuşturucu operasyonunda 3 gözaltı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri tarafından Çerkezköy ve Çorlu'da düzenlenen iki farklı uyuşturucu operas

GÜNDEM 22.09.2020 17:10:00 0
Uyuşturucu operasyonunda 3 gözaltı

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki bir işyerinde uyuşturucu kullanıldığını tespit eden İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Adres ve işyerinde bulunan H.T. ve B.T.'nin üzerinde yapılan aramada 5.20 gram bonzai, uyuşturucu madde fişeklenmesinde kullanılan kesilmiş defter kağıtları ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.

 

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

 

Yapılan incelemede şüphelilerden B.T.'nin, 'Uyuşturucu ve uyarı madde ticareti yapmak' suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 'Hükümle ve tutuklunun kaçması' suçundan da aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

 

ÜZERİNDE VE EVİNDE ARAMA YAPILDI

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri, Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde P.Ç.'nin üzerinde ve evinde yaptıkları aramalarda satışa hazır halde 17 fişek eroin, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 655 lira, uyuşturucu  madde fişeklemesinde kullanılan makas, sayfaları yırtılmış defter ve renkli saç tokaları ele geçirdi. P.Ç. gözaltına alındı. Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU