Okullar açılmadan önce dezenfekte edildi

Malkara'da pazartesi günü eğitime başlayacak olan okul öncesi ve ilkokul 1.sınıf öğrencilerinin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirildi. Malkara B

GÜNDEM 20.09.2020 17:59:00 0
Okullar açılmadan önce dezenfekte edildi

Malkara Belediyesi öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda öğrenim görmeleri için okullarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri koronavirüse karşı sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında ilçedeki okulların sınıf, tuvalet, kantin, kütüphane ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederek, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale gelebilmesi için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürdü.

 

‘MALKARA’DA OKULLAR 21 EYLÜL'E HAZIR’

 

Öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde okulda bulunmaları sağlamak amacıyla okulları dezenfekte ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçemiz sınırları içerisindeki okullarda Koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarını başlattık. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Çocuklarımızın eğitimlerini aksatmadan sağlıklı, hijyenik ve güvenli bir ortamda sürdürebilmesi için dezenfekte çalışmalarını belirli periyotta tüm imkânlarımızla sürdüreceğiz. Çocuklarımızın sağlığı için veliler olarak bizler bu süreçte Koronavirüs salgınına karşı aldığımız tedbirlere daha da dikkat etmeliyiz.” diye konuştu.

 

Haber / Murat YAYIN