Gaziler Günü törenle kutlandı

Malkara'da 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı. Çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden tören Muharip Gaziler Derneği Ma

GÜNDEM 20.09.2020 16:54:00 0
Gaziler Günü törenle kutlandı

Malkara Atatürk Anıtı önündeki Gaziler Günü kutlamasına, İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Alb. Şener Kopal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, MHP Malkara İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı ve siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Okul Müdürleri, Gaziler, Askeri Erkân, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

 

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Malkara Belediye Başkanlığı ve Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tören başladı. Tören Muharip Gaziler Derneği Malkara İlçe Temsilcisi Rahmi Işık’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından son buldu. Gerçekleştirilen törenin ardından Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Alb. Şener Kopal, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve programa katılan protokol üyeleri Muharip Gaziler Derneği Malkara İlçe Temsilciğini ziyaret ettiler.

 

Haber / Murat YAYIN