Başkan Albayrak'tan Şarköy çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün Şarköy'de çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Şarköy'ün hem doğal güzellikleri hem tarihi dokusu hem de tarımı i

GÜNDEM 20.09.2020 16:51:00 0
Başkan Albayrak

Şarköy’de bulunan Hoşköy Su Ürünleri Balıkçı Kooperatifi’ni ziyaret ederek kooperatif üyeleri ile bir araya gelen Albayrak, balıkçı esnafına bereketli bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu. Balıkçıların sorun, talep ve önerilerini de dinleyen Albayrak, Su Ürünleri Toptancı Hali'nin çok kısa bir süre içerisinde hizmete gireceğinin de müjdesini verdi.

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağlı vatandaşlar ve esnaf için hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerini belirten Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var'ı da makamında ziyaret etti. Alpay Var ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Şarköy Belediyesi tarafından devam eden ve planlanan yatırımları değerlendiren Albayrak, mahalle muhtarlarıyla da toplantıda bir araya geldi.

 

YAPILACAK ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

 

Eriklice Mahalle Muhtarı Ayhan Geyik, Gaziköy Mahalle Muhtarı Ali Altıntaş, Mürefte Mahalle Muhtarı Rahmiye Kural, Hoşköy Mahalle Muhtarı Emine Açar, Güzelköy Mahalle Muhtarı Mehmet Deniz ve Çınarlı Mahalle Muhtarı Coşkun Tekin’in katıldığı toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek olan çalışmalar görüşüldü.

 

TEKİRDAĞ’IN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN BİRİ

 

Şarköy’ün hem doğal güzellikleri hem tarihi dokusu hem de tarımı ile Tekirdağ'ın önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçemize yaptığımız yatırım ve projelerimizi sahip olduğu özellikleri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Bugün de ilçemizde bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdik” dedi.

 

ÇÖZÜMLER DEĞERLENDİRİLDİ

 

Şarköy ilçe programı kapsamında ilçedeki yazlık sitelerin yöneticileriyle de bir araya gelen Başkan Albayrak, talep ve önerileri dinledi. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ın da yer aldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanacak olan çözümler değerlendirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirtti.

 

YAZ AYLARINDA NÜFUSU ARTIYOR

 

Şarköy’ün yaz aylarında nüfusu artan bir ilçe olduğunu kaydeden Albayrak, “Bu nedenle ihtiyaçları da artış gösteriyor. Gerçekleştirdiğimiz toplantı ile site yöneticilerimizin taleplerini ve bizim bu konuda gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızı değerlendirdik” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ