Suyun 15 metre altında sürpriz evlenme teklifi

Malkara'da yaşayan Tufan Tezel kız arkadaşı Asiye D.'ye evlenme teklifini su altında hazırladığı pankartla yaptı. Tezel, suyun yaklaşık 15 metre derinliğinde evlenme teklifini kabul eden kız arkadaşı

GÜNDEM 20.09.2020 16:40:00 0
Suyun 15 metre altında sürpriz evlenme teklifi

Malkara’da yaşayan ve bir bankada çalışan Tufan Tezel, kız arkadaşı Asiye D. ile olan birlikteliğini evliliğe taşımak için sıra dışı bir yola başvurarak evlilik teklifini farklı bir sürpriz yapmak istedi. Edirne’nin Enez ilçe sahiline giden Tufan Tezel ile kız arkadaşı Asiye D., denizin yaklaşık 15 metre derinliğe daldı. Su altında fotoğraf çektirdiği sırada erkek arkadaşı Tezel’in açtığı ‘Benimle evlenir misin’ yazılı pankartı gören Asiye D. büyük şaşkınlık yaşadı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Asiye D., kafasını sallayarak teklifi kabul etti. Bunun üzerine Tufan Tezel, yanında getirdiği tek taş yüzüğü Asiye D.’nin parmağına taktı. Sürpriz evlilik teklifi ise su altı kamerasıyla kaydedildi.

 

‘DÜĞÜN İÇİN DE SÜPRİZ PROJEM VAR’

 

Tufan Tezel kız arkadaşının deniz tutkusu nedeniyle böyle bir evlenme teklifi organize ettiğini ifade ederek, “Düğün ile ilgili de aklımda sürpriz bir proje var. Sürpriz yapmayı seviyorum. Özel bir evlenme teklifi olsun istedim” diye konuştu.

Haber / Murat YAYIN