MHP İl Kongresi pazar günü yapılacak

Tekirdağ'da 13 Ağustos'ta başlattığı ilçe kongrelerini 29 Ağustos'ta tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi, İl Kongresini ise 20 Eylül Pazar günü gerçekleştirecek.

GÜNDEM 16.09.2020 16:39:00 0
MHP İl Kongresi pazar günü yapılacak


 

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, 9 Ağustos’ta Samsun İlkadım’la başlayan ilçe kongreleri, ülke genelinde devam ederken, Tekirdağ’da da 13 Ağustos’ta başlayan ilçe kongrelerinin 29 Ağustos’ta tamamlandığını, Tekirdağ İl Kongresinin de 20 Eylül Pazar günü yapılacağını belirtti.

 

“ORTAK BİR BİLİNCİN SİYASETE YANSIMASIDIR”

 

MHP’nin, Türkiye’nin mevcudiyet ve bütünlüğüne yönelik iç ve dış tehditler karşısındaki sarsılmaz varlık refleksinin siyasi teşkilatlanması olduğunu kaydeden Yücel “MHP, içeride Türk toplumuna arız olan illet ve sorunların siyasi çözüm adresidir. MHP, atalarına ve davası uğrunda verdiği şehitlere layık olma çabasındaki bir parti olarak sorumlu, tutarlı ve ilkeli siyasetin zirvesidir. MHP’nin tarafı olduğu Cumhur İttifakı da Türkiye’yi ve dünyayı 21. yüzyılın gerekleri açısından okuyan ve tahlil eden ortak bir bilincin siyasete yansımasıdır. Türkiye’yi 2023 ve sonrasına taşıyacak müşterek hedefler hususunda, Cumhur İttifakı ortakları arasında tam bir mutabakat mevcuttur” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’nin 20 Eylül Pazar günü saat 12.00’da Süleymanpaşa’da bulunan İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak yapılacağını kaydeden Yücel, MHP 13. Olağan Genel Kurultay’ın 14 Mart 2021’de gerçekleştirileceğini ifade etti.

 

Haber / Buse SERİN