Sözdinler: Ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) 18'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün ÇOSB Konferans Salonu'nda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alan Ã?

GÜNDEM 16.09.2020 16:29:00 0
Sözdinler: Ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz

 

 

ÇOSB 18’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı’na; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdalile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve sanayiciler katıldı.

 

 

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYULDU

 

Geçtiğimiz Nisan ayında yapılması planlanan fakat Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını dolayısıyla ertelenen ÇOSB Genel Kurulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapıldı. Genel Kurula gelen sanayicilerin ateşleri tek tek ölçülüp kayıt altına alınırken, salonda da sosyal mesafe kuralına uyularak oturma düzeni oluşturuldu. Genel Kurul Toplantısında, yoklama ve açılışın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Faruk Bektaş’ın gözetiminde yapılan Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Ahmet Çetin ve İlyas Kum seçildi.

 

“UMUTLARIMIZI HEP YÜKSEK TUTUYORUZ”

 

19 gündem maddesinin görüşülerek oybirliği ile karara bağlanmasının ardından konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların Yönetimlerine oy birliği ile verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ederek, “ÇOSB olarak bugün gerçekleştirdiğimiz 18’inci Olağan Genel Kurul Toplantısına katılımlarınız için teşekkür ederim. Pandemiye ilişkin kısıtlamalara rağmen bugün bir araya gelerek bölgemize ilişkin gelişmeleri değerlendirdiğimiz bu Genel Kurulumuz, ulusal ekonomimizin güçlenmesi, sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme ve ulusal sanayi üretimimiz açısından çok anlam taşıyor. Yapılan sunumlardan ve konuşmalardan da anlaşılacağı üzere biz geleceğe ilişkin umutlarımızı hep yüksek tutarak, siz değerli sanayicilerimizle beraber ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz. Genel Kurulumuza katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederken, katılan tüm misafirlerimize ve sanayicilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyor, saygılarımı sevgilerimi sunuyorum”

 

Haber / Buse SERİN