'Lider Öğretmenim' okuyucu ile buluştu

Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu'nda Türkçe Öğretmenliği yapan Erkin Saçar 'Liderim Öğretmenim' isimli kitabını okuyucu ile buluşturdu. Yazar Saçar, kitabın öğretmenlik mesleğini s

GÜNDEM 15.09.2020 11:01:00 0

 

"Bir öğrencinin kalbine girmeden beynine asla giremezsiniz." sloganıyla yola çıkan kitabın önsözünü Prof. Dr. Necati Cemaloğlu kaleme aldı. Bu kitapta özellikle öğretmenlere ve öğretmen adaylarına hitap ettiğini söyleyen Erkin Saçar, kitapta velilerin, öğrencilerin ve eğitime ilgi duyan herkesin kendi hayatından izler bulacağını kaydetti. 

 

YENİ PENCERELER AÇACAK 

 

Bilimsel bilgiler ve araştırmaların örnek olaylar, alıntılar ve deneyimlerle harmanlanarak sunulduğu Liderim Öğretmenim kitabının öğretmenlik mesleğini sevdiren, kuru bilgiden ziyade sahadaki uygulamalarıyla özellikle mesleğe yeni başlayan öğretmenlere deniz feneri olacak ve çok kısa zamanda çok büyük tecrübeler kazandıracak nitelikte olduğunu dile getiren Eğitimci Yazar Saçar, kitabın meslekte daha tecrübeli öğretmenlere de bakış açısı oluşturacak, yeni pencereler açacak şekilde kaleme alındığını ifade etti. 

 

KİTABINI HEDİYE ETTİ

 

Kitabını okuyucuyla buluşturan Yıldızkent Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Erkin Saçar, ilk olarak Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ı ziyaret ederek imzalı kitabını hediye etti. Liderim Öğretmenim isimli kitap yazar Erkin Saçar'dan, Çerkezköy ve Kapaklı'daki kırtasiyelerden, online kitap satış sitelerinden temin edilebiliyor. 

Haber / Şaban KARDEŞ