Dereceye girenlere ödülleri verildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Benim Gözümden" temalı resim ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı "Benim Objektifimden" temalı f

GÜNDEM 14.09.2020 14:28:00 0
Dereceye girenlere ödülleri verildi

“Benim Gözümden” resim yarışmasına Süleymanpaşa merkezindeki okullardan 500’ün üzerinde eser gönderildi. Benim Gözümden Vatan Türkiye, Benim Gözümden Bayrak, Benim Gözümden Cami ve Ezan ile Benim Gözümden Asker kategorilerinde düzenlenen yarışmada; her kategoride en iyi üç eser seçici kurul tarafından belirlendi. “Benim Objektifimden” fotoğraf yarışmasında da 10 öğrenci ödül almaya hak kazandı. Resim yarışmasında dereceye giren eser sahibi öğrencilere, her kategoride birincilere bisiklet ve çeyrek altın, ikincilere bisiklet ve gram altın ile üçüncülere bisiklet olmak üzere ödülleri verilirken, fotoğraf yarışmasında ödül kazanan öğrencilere ise birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın ve üçüncülere gram altın takdim edildi.

 

TEBRİK ETTİ

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılması planlanan, fakat pandemi nedeniyle ertelenen ödül töreni önceki gün yapıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Aygün Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

DERECEYE GĞREN ÖĞRENCİLER

 

Benim Gözümden temalı resim yarışmasında ‘Benim Gözümden Asker’ kategorisinde Ecrin Akyüz birinci, Elif Aydın ikinci, Derin Ersöz üçüncü olurken, ‘Benim Gözümden Bayrak’ kategorisinde Irmak Balaban birinci, Yağız Muhterem Erdoğan ikinci, Ali Miraç Canki üçüncü, ‘Benim Gözümden Cami ve Ezan’ kategorisinde Öykü Çolak birinci, İbrahim İlkay Fıçıcı ikinci, Sümeyye Hacer Memiş üçüncü, ‘Benim Gözümden Vatan Türkiye’ kategorisinde Seyfettin Naim birinci, Beren Yavuz ikinci, Zümra İşten üçüncü oldu. Benim Objektifimden temalı fotoğraf yarışmasında ise ‘Benim Objektifimden Vatan Türkiye’ kategorisinde Emirhan Öz birinci, Ayhan Yılmaz ikinci, Muhammed İsmail Salatan üçüncü, ‘Benim Objektifimden Cami ve Ezan’ kategorisinde Nebi Furkan Şık birinci, Rümeysa Güner  ikinci, Tamay Dönmez  üçüncü, ‘Benim Objektifimden Bayrak’ kategorisinde Zehra Kasım birinci, ‘Benim Objektifimden Asker’ kategorisinde Tunahan Durukan birinci, İrem Nur Ezer ikinci, Esra Topçu üçüncü oldu. 

haber / Buse SERİN