MHP Kapaklı'da yeni yönetim belli oldu 

23 Ağustos Pazar Günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı 3'üncü Olağan Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçilen Çağlar Bütün başkanlığındaki yeni y

GÜNDEM 10.09.2020 16:22:00 0
MHP Kapaklı

 

Görevlendirilmelerle ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “Bizler büyük bir davanın takipçileriyiz. “Ülkücü, nefsini kör kuyulara atandır” düsturuyla yetiştik. Makamlara mevkilere bakmaksızın davamızı en ileri nasıl taşırız düşüncesiyle yönetim kurulumuzda görevlendirme çalışmalarında bulunduk. Yönetimimizde yer alan bütün dava arkadaşlarımız, nefislerini yenen, makam mevki sevdalısı değil, bir büyük davasının sevdalısıdır. Hak yok vazife vardır. İlçe yönetim kurulumuzdaki görevlendirmelerimizin Kapaklı’mıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. 

 

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

 

İlçe Başkan Yardımcıları Nusret Güvercin ve İrfan Ayhan, İlçe Sekreteri Erhan Yalçın, İlçe Muhasibi Atakan Duran olarak seçildi. Ayrıca 7 komisyon oluşturulup, ilçe yöneticileri bu komisyonlarda görevlendirildi. Kamu-Bürokrasiden Sorumlu Komisyonda; Mehmet Öğütçü, Burak Ceyhun, Erol Öztürk, Hasan Korkmaz görevlendirildi. Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Komisyonda; Erol Taş, Hayrettin Karamuk, Davut Çalışkan, Kenan Güreşçi, STK ve Esnaflardan Sorumlu Komisyonda;  Abdurrahman Eraslan, Sercan Ceylan, Sebahattin Altınsoy, Hayati Akkoç, Tugay Odunci, AR-GE ve Seçim İşlerinden Sorumlu Komisyonda; Rıfat Kayabaşı, Köksal Özdemir görevlendirilirken, Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Komisyonda; Ömer Kılıç, Şener Sümbül, Teşkilatlardan Sorumlu Komisyonda; Hakan Değirmenci, Emrah Emirtekin, Caner Yıldırım, Olcay Korkut, Ahmet Karacaoğlu, Engin Aşkın, Fatih Sözübek, Muammer Çimeç, Salih Aydoğdu ve Doğan Metin görevlendirildi. Halkla İlişkiler ve Kadın Haklarından Sorumlu Komisyonda ise Gönül Bodur ve Asiye Eraslan yer aldı.

 

Haber / Buse SERİN