Vali Yıldırım, Okulum Temiz Sertifika Töreni'ne katıldı 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü ve Sanayi Bakanlığı tarafından ortaklaşa imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontro

GÜNDEM 8.09.2020 13:18:00 0
Vali Yıldırım, Okulum Temiz Sertifika Töreni

 

Çorlu Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu’nda düzenlenen törene; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan katıldı. 

 

ŞARTLARI YERİNE GETİRDİ

 

Kurumların hijyen ve enfeksiyon hususlarında kurumsal sorumluluklarını yerine getirmeleri konusunda onlara yol gösteren, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü ve Sanayi Bakanlığı tarafından ortaklaşa imzalanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" şartlarını sağlayarak  temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir eğitim-öğretim ortamı oluşturan Çorlu Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu,  ‘Okulum Temiz’ sertifikasını almaya hak kazandı. 

 

 

KURSİYERLERİN YAZDIĞI KİTAP HEDİYE EDİLDİ 

 

Düzenlenen törende Vali Yıldırım, hijyen ve enfeksiyon hususlarında sorumluluklarını yerine getirdikleri için okul idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür etti. Ardından Vali Yıldırım ve protokol üyeleri sertifika almaya hak kazanan Çorlu Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu’nu gezdi. Programda editörlüğünü öğretmen Nergis Tercanlıoğlu Tosun’un yaptığı yazarlık kursuna katılan 30 öğrenci ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Atilla Ara’nın yazdığı hikayelerden oluşan ‘Mürekkebimizden Damlalar’ isimli kitap Vali Aziz Yıldırım’a hediye edildi.

Haber / Buse SERİN