Şentop'tan Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne ziyaret 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, 156 bin 894 metrekare kapalı alana sahip- 480 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. 

GÜNDEM 7.09.2020 08:15:00 0
Şentop

 

TBMM Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop’a; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da eşlik etti. 

 

ESPRİLİ PAYLAŞIM 

 

İnşaat işleri bitme noktasına gelen ve hizmete girmek için gün sayan Trakya'nın en büyük hastanesi olacak Tekirdağ  Şehir Hastanesi’ni gezen Meclis Başkanı Şentop, yüklenici firma yetkililerinden inşa sürecinin son durumu hakkında bilgi aldı. TBMM Başkanı Şentop, incelemelerinin ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin "H" harfinin ışığı yanmayan tabelasının olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, Trakya şivesini de kullanarak esprili bir dille, “Kısa bir zaman sonra açılacak olan Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde son inceleme ve değerlendirmelerimizi yaptık. Adi ayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE