Hikmet Ata AK Parti'ye geçti

31 Mart seçimlerinde Marmaraereğlisi'nde DSP'den Belediye Başkanı seçilen Hikmet Ata bugün düzenlenen programda AK Parti saflarına katıldı.

GÜNDEM 3.09.2020 18:45:00 0
Hikmet Ata AK Parti

 

 

Programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan ile partililer katıldı. Programda konuşan Marmarareğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata " Belediye Başkanı seçildikten sonraki süreçte Marmaraereğlisi için çok çalıştık. Ancak belediyemizin daha güçlü ve Ankara'da ki taleplerimizin ve isteklerimizin daha etkili olması gerektiğini anladık ve gördük. Aldığımız karar neticesinde DSP'den şuan itibariyle istifa ediyorum ve AK Parti'ye geçiyorum. Aldığımız karar için bizleri destekleyen başta TBMM Başkanımız Prof.Dr.Mustafa Şentop başta olmak üzere milletvekillerimiz, İl Başkanımız Mestan Özcan, Belediye Başkanlarımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

BELEDİYE SAYISI DÖRDE ÇIKTI

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti'nin belediye sayısının dörde çıkmasından duydukları mutluluğu ifade ederek alınan bu kararın Marmaraereğlisi'ne ve Tekirdağ'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ