Beton yol yapım ve dere menfez çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin dere menfez ve beton yol yapım çalışmaları ilçe genelinde sürüyor. Çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Mus

GÜNDEM 27.08.2020 14:06:00 0
Beton yol yapım ve dere menfez çalışmaları sürüyor

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yeni Sanayi Sitesi yanında devam eden beton yol yapımı, Atatürk Mahallesi Harbiye Caddesi Yağız Sokak ve Uzun Sokak’ta devam eden dere menfez ve bağlantı yol yapım çalışmalarını inceledi. Çetin, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alıp işçilere kolaylıklar diledi. Başkan Çetin’e Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven ve Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak da eşlik etti. 

 

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

İncelemelerinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Çetin, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin muhtelif noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Sanayi Sitesi yanındaki 10 bin metrekarelik alan çesanlı beton atılarak düzenli ve kullanışlı hale getiriliyor. Atatürk Mahallesi Harbiye Caddesi Yağız Sokak ve Uzun Sokak’ta dere menfez ve bağlantı yol yapım çalışmalarımız da sürüyor. İlçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE