Milletvekili Gaytancıoğlu: Edirne'mizin kanayan yarasıydı

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediyesi'nin il genelinde başlattığı altyapı çalışmalarını inceledi. Milletvekili Gaytancıoğlu, "Altyapı sorunu Edirneâ€??

GÜNDEM 19.08.2020 17:45:00 0
Milletvekili Gaytancıoğlu: Edirne

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın 22 Şubat 2019 tarihinde Kocasinan Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde başlattığı altyapı çalışmaları il genelinde sürüyor. 

 

“SON HIZLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

 

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile 1. Murat Mahallesi Haşim İşcan Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Yaver Tetik, Gaytancıoğlu ve Pekcanlı’ya  bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında detaylı teknik bilgiler verdi. Altyapı çalışmalarının Edirne’nin çeşitli noktalarında devam ettiğini belirten Yaver Tetik, çalışmaların yüzde 50’lik kısmını tamamladıklarını söyledi. Çalışmaları yakından inceleyen CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’ya teşekkür eden Tetik, “Bizi ziyaret etmeniz, sorunlarımızı dinlemeniz bize gayret verdi. Yüklenici firma ve çalışanlarına da bu gayret aşılandı. Son hızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“HER ŞEY İYİ GİDİYOR”

 

Milletvekili Gaytancıoğlu da, altyapı sorunun Edirne’nin kanayan yarası olduğuna dikkat çekerek, “Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Cesaret ettiler, Edirne’mizin geleceğini kurtardılar. Asbestli boruları hepimiz gördük. Hem halk sağlığına son derece zararlı hem de su kesintilerinin daha fazla olmasına neden olan bir sistemdi. Halkımız biraz sıkıntı çekecek ama modern, temiz ve sağlıklı bir Edirne istiyorsak, bu altyapının bitmesi lazım. Gördüğüm kadarıyla her şey iyi gidiyor. Emin ellerde, ekibimiz çok sağlam. Yüklenici firmamızda işini zamanında yapıyor. Halkımızdan tek istediğimiz biraz daha toza katlanmaları. Ama gelecek çok daha iyi olacak. Bu zor ortamda, Türkiye’deki bu zor koşullarda altyapı ile uğraşmak, cesaret ister. Üstyapı güzelleştirmek kolay ama altyapı Edirne’nin geleceği için son derece önemliydi” dedi.

 

 

 

Haber / Ruşa ELMA