J plakalı servislerde denetimler başladı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi öncesinde J plakalı okul servisi araçlarının uygunluk kontrolünü yapmaya başladı.

GÜNDEM 14.08.2020 14:14:00 0
J plakalı servislerde denetimler başladı 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ticari Plakalar İşlemleri Şube Müdürlüğü Uygunluk Servisi tarafından yaklaşan yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde J plakalı okul servisi araçlarının denetimlerine başlandı.

 

HER ÖĞRENCİ İÇİN EMNİYET KEMERİ BULUNACAK

 

11 ilçenin tamamında gerçekleştirilecek olan uygunluk denetimlerinde, servis taşıtlarında her öğrenci için emniyet kemeri bulunması, sesli ikaz sisteminin olması, araçların periyodik muayenelerinin yapılması ve benzeri konularda Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerekli teftişler sağlanacak.

 

“GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM HİZMETİ İÇİN”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Vatandaşların güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti alabilmeleri için il genelinde ticari araçlarda denetimleri sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yaklaşan yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde J plakalı okul servisi araçlarının denetimlerine başladı” ifadelerini kullandı. 

 

 

Haber / Yener AKBABA