Sünnet programı şölensiz yapılacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, geçen yıl şölen eşliğinde yapılan Toplu Sünnet Programı'nın bu yıl koronavirüs salgını dolayısıyla şölensiz olarak yapılacağ?

GÜNDEM 12.08.2020 14:35:00 0
Sünnet programı şölensiz yapılacak

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Toplu Sünnet Programı, tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgını dolayısıyla şölensiz yapılacak. 

 

“SÜRPRİZLERİMİZ VAR”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Sünnet programı dezavantajlı kesimde yer alan çocukların erkekliğe ilk adımı hijyenik koşullarda atmaları amacıyla gerçekleştiriliyor. Her yıl büyük bir şölene sahne olan Toplu Sünnet Programı, bu yıl salgın tedbirleri nedeniyle şölensiz bir şekilde yapılacak. Kıymetli hemşehrilerimiz, Süleymanpaşa Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz ‘Toplu Sünnet Programı’ için kayıtlarımız başladı. Salgın tedbirleri dolayısıyla bu yıl ne yazık ki “Sünnet Şöleni” düzenleyemiyoruz; ancak erkekliğe ilk adımını atacak kardeşlerimiz için sürprizlerimiz olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Toplu Sünnet Programı’ndan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden bilgi alabilirler. Başvuruların sona ermesinin ardından ise sünnet işlemleri gerçekleştirilecek. Sünnet işlemleri, salgın tedbirleri kapsamında 17-28 Ağustos arasında gerçekleştirilecek” dedi. 

 

Haber / Yakup KARATEPE