Helvacıoğlu: Keyifli bir soluklanma alanı olacak

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'nde 600 Dönümlük Kent Ormanı için imza attı. Helvacıoğlu, "Keşan ve çevresinde yaşayan vatandaÅ

GÜNDEM 12.08.2020 14:30:00 0
Helvacıoğlu: Keyifli bir soluklanma alanı olacak

 

Keşan’ın nefes alacak alanlara kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 600 dönüm olarak kazandırılacak Kent Ormanı’nın Keşanlıların hizmetine sunulacağını söyledi. 

 

 

“ŞEHİR MERKEZİNE YAKINLIĞI İLE GÖZDE OLACAK”

 

Helvacıoğlu, “Yeni Nesil Belediyecilik” anlayışıyla yola çıktık. Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nin arka kısmında hayata geçirilecek alan içerisinde; yürüyüş alanları, spor alanları, park alanları, kendin pişir kendin ye noktaları, bisiklet gezi parkurları ve sosyal donatı alanları bulunacak. Keşanlılara büyük bir armağan olarak hazırlayacağımız Kent Ormanı, şehir merkezine yakınlığı ile gözde olacak. İnsanlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilecekleri, içerisinde bisiklet sahalarının ve yürüyüş yollarının bulunduğu geniş bir rekreasyon alanını hayata geçiriyoruz. Keşan ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımızın keyifli bir soluklanma alanı kazanacak. Cennet misali bir yer halkımızın kullanımına açılacak” dedi. 

 

“ORMAN ALANLARIMIZI BÜYÜTECEĞİZ”

 

“Vatandaşların burada sporunu ve pikniğini yaptığı, ailesiyle birlikte huzur bulduğu müthiş güzellikte bir yer oluşturma çabasındayız” diyen Helvacıoğlu, “İlçemizin her köşesini bu şekilde yapmak için çalışıyoruz. Orman alanlarımızı büyüteceğiz ve onları gözümüz gibi koruyacağız. Keşan’ımız için hazırladığımız projelerimizi günden güne hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yeşille barışık, doğayı seven ve koruyan nesiller yetiştirmek de en büyük projelerimizden biri. Keşan ve Keşan’da yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yakup KARATEPE