Büyükşehir, Çorlu Tarım Fuarı'nda stant açtı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Tarım Fuarı'nda stant açtı. Albayrak, "Fuara renk katan firma sahipleri ile fuarın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim. Tekirdağ, tarım ve hayvanc?

GÜNDEM 12.08.2020 14:23:00 0
Büyükşehir, Çorlu Tarım Fuarı

 

Türkiye'nin birçok bölgesinden tarım ve hayvancılık alanında kuruluşları bir araya getiren ve 16 Ağustos tarihine kadar sürecek olan Çorlu Tarım Fuarı, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katıldığı törenle kapılarını açtı. 

 

PROJELER HAKKINDA VATANDAŞLARA BİLGİ VERİLDİ 

 

Fuarda, kurulduğu günden bu yana tarım ve hayvancılık alanında birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de stant açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi, Mandacılığı Geliştirme Projesi, Mera İyileştirme Projesi gibi projeler hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

   

 

“TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ ŞEHİRLERİ ARASINDA”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu Tarım Fuarı'nın çiftçimize ve hayvan üreticimize hayırlı olmasını dilerim. Fuara renk katan firma sahipleri ile fuarın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim. Tekirdağ, tarım ve hayvancılık alanında Türkiye'nin en önemli şehirleri arasında. Ülkemizde yetişen birçok ürününün büyük bir kısmını ilimiz tek başına karşılamaktadır. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin bu alanda daha da ileriye götürecek yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA