Yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Kırbak'ı ziyaret eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Liselere Giriş Sınavı (LGS) Tercih SonuçlarÄ?

GÜNDEM 11.08.2020 18:11:00 0
Yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

 

Başkan Ilık, gençlerin Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni seçmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Türkiye’de milyonlarca öğrencinin heyecan içinde beklediği Liselere Giriş Sınavı (LGS) Tercih Sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 10 Ağustos 2020 Pazartesi günü açıklandı. 8. sınıf öğrencileri doğru tercihi yaparak benim her platformda  “Teoriden Pratiğe Kaliteli Mesleki Eğitim ile Bir Adım Öne Geçmek sizin elinizde. Meslek Lisesi Memleket Meselesi” diyerek üstüne basa basa belirttiğim gibi Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tercih ederek okulun yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasını sağladılar. Bu seçimlerinde ne kadar doğru karar verdiklerini; mesleki eğitimlerini tamamladıktan sonra iş bulmada bir adım önde olduklarında ya da edindikleri beceriler ile kendi işlerini kurduklarında anlayacaklar” dedi. 

 

“EN İYİ EĞİTİM ORTAMINI HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Geçtiğimiz yıldan bu yana oda olarak Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ortak çalıştıklarını ve öğrenciler için en iyi eğitim ortamını hazırlamaya gayret ettiklerini söyleyen Ilık “Okul içi ve okul dışı programlarla ilimizdeki fabrikaların ihtiyacı olan becerilerle donanmanız için çalışıyoruz” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA