Çetin: Dünyadaki değişime ayak uydurmalıyız

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde 2 seansta düzenlenen toplantıda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Dünya sürekli değişim içinde. Biz de bu değişi

GÜNDEM 11.08.2020 18:08:00 0
Çetin: Dünyadaki değişime ayak uydurmalıyız

 

 

Kapaklı Belediyesi tarafından Kalite Yönetimi ve İletişim Eğitimi düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 seans olarak düzenlenen eğitimde bir süre önce hayata geçirilen Kapaklı İletişim Merkezi’nin çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. 

 

“DÜNYA SÜREKLİ DEĞİŞİYOR”

 

Eğitimde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, bir değişime öncülük etmeye çalıştıklarını ifade ederek “Değişim rüzgarları esmeye başladığı zaman korkaklar, taştan duvarlar örer. Akıllılar ise değişimden faydalanmak için yel değirmeni inşa eder” dedi. Dünya sürekli bir değişim içinde olduğunu söyleyen Başkan Çetin, bu değişime ayak uydurmaları gerektiğini ifade ederek, “Gardımızı iyi koruyup; samimiyeti, iyi niyeti ortaya koyarsak hep beraber bir değişimin kıvılcımını hayata geçireceğimizi düşünüyorum” dedi. 

 

“HERKESİN KATKI VERMESİNİ BEKLİYORUZ”

 

Katılımcı olmaları, takım halinde karar vererek doğruya ulaşmaları gerektiğini ifade eden Çetin, kalite yolculuğunda herkesin katılımcı olmasını ve katkı vermesini beklediklerini söyledi. Eğitim programında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Karagöz, Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Beynur Coşar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Kudret Canbaz, Kapaklı İletişim Merkezi personeli Sema Özkorkmaz ve Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Semi Solak tarafından sunumlar yapılırken, akşam da Kazak Gölü Kır Bahçesi’nde tüm belediye personelinin katılımıyla akşam yemeği düzenlendi. 

Haber / Yakup KARATEPE