Abban: Virüs tehlikesi devam ediyor

Çerkezköy merkez ve mahallelerde 20 ekiple gün boyu düzenlenen denetimde işyerleri gezilerek vatandaşlar ve iş yeri sahipleri maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında uyarıldı. Denetimlerle ilgili açıklama yapan Ã??

GÜNDEM 11.08.2020 13:19:00 0
Abban: Virüs tehlikesi devam ediyor

 

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da yer aldığı ekip, Uğur Mumcu Caddesi, Barbaros Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı’nda denetim yaptı. Uğur Mumcu Caddesi, Barbaros Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı’nda işyerlerini tek tek gezerek işyerlerinde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol eden Kaymakam Abban ve beraberindeki ekip, vatandaşları da maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında uyardı. Denetimler sırasında maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtıldı.

 

 

 10 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

 

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İçişleri Bakanlığı ve Valiliğin talimatıyla tüm işyerlerinde denetim yaptıklarını belirtti. Denetimlerde 20 ekip ve 120 görevlinin yer aldığını kaydeden Abban, “Denetimler 10 gün boyunca farklı iş kollarında da devam edecek” dedi.

 

  

 

SALGIN TEHLİKESİ HENÜZ BİTMEDİ

 

Salgın tehlikesinin henüz bitmediğini söyleyen Abban “Vatandaşlarımız maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına dikkat etsinler. Bu salgını bir an önce atlatmak en büyük arzumuz” dedi. Maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konularında vatandaşları uyaran Abban “İlçemizde önemli bir artış yok. Ülke genelindeki vaka artışına paralel olarak devam ediyor. Ama virüs tehlikesi devam ediyor. Vatandaşlarımızın kurallara uyması gerekiyor” dedi.

 

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU