Belediye, kadınlara doğum günü kartı gönderiyor

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan tarafından hayata geçirilen 'Kadının gücüyle doğan gün' projesi kapsamında ilçede yaşayan kadınlara doğum günü kartı gönderiliyor.

GÜNDEM 8.08.2020 12:12:00 0
Belediye, kadınlara doğum günü kartı gönderiyor

 

Uzunköprü Belediyesi tarafından yürütülen ‘Kadının gücüyle doğan gün’ projesi kapsamında ilçede yaşayan kadınlara doğum günü kartı gönderilmeye başlandı.

 

“GÜZEL YÜREKLİ KADINLAR İÇİN NE YAPSAK AZ”

 

Takdir toplayan uygulamanın sosyal medyada vatandaşlar tarafından sıkça paylaşıldığını ve ilgi gördüğünü kaydeden Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Uzunköprü Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz her projenin altında Ailem Uzunköprüm var. Bu büyük ailenin temeli Uzunköprü’nün sağlam duruşlu, güçlü, güzel yürekli kadınları için ne yapsak az biliyoruz. Ancak onlara verdiğimiz değeri gösterebilmek adına hazırladığımız doğum günü kartlarımız teslim edilmeye başlandı. Aldığımız geri dönüşler bizleri çok mutlu ediyor. Kadınlarımızdan aldığımız güçle, hayal ettiğimiz Uzunköprü için hep birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“BİZLER HER ZAMAN MÜCADELEYE HAZIRIZ”

 

İstanbul Sözleşmesi’ne de vurgu yapan Belediye Başkanı Becan, “Hayatımın her anında kendime kılavuz edindiğim ‘Her eğitimli kadının Cumhuriyet’e borcu vardır” sözünden hareketle; biliyorum ki Cumhuriyetin ve Atatürk'ün kızı olmak da, olayları izlemek değil, Cumhuriyet kazanımlarını korumaktan ve geliştirmekten geçer. Bir kadınımızın daha hayattan koparılmaması, katledilmemesi veya şiddete maruz kalmaması için bizler her zaman mücadeleye hazırız” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN