"Ürettiğimiz ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız"

Çorlu Belediyesi Bitkisel Üretim Merkezi'nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ekilen nohutlar biçerdöver ile hasat edildi. Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Bitkisel Üretim Merkezi'm

GÜNDEM 6.08.2020 11:05:00 0

 

 

2020 yılı Nisan ayının son günlerinde Sarılar Mahallesi'nde yer alan Çorlu Belediyesi Bitkisel Üretim Merkezi'nde 10 dönümlük sahada üretimine başlanılan nohut tarlasında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcı Özcan Veysel Tunçcan, Belediye Meclis Üyeleri, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin katılımıyla hasat töreni yapıldı.

 

“YENİ PROJELERLE KARŞILARINA ÇIKACAĞIZ”

 

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, üretilen nohutların Aşevi’nde hazırlanacak yemekler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacağını belirterek, "Nisan - Mayıs aylarında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından nohut ve fasulye ekimi gerçekleştirilmişti. Bugün itibariyle nohut hasadı için bir aradayız. Sarılar Mahallesi'nde yer alan Bitkisel Üretim Merkezi’mizde ürettiğimiz ürünleri Aşevi’mizde hazırladığımız yemeklerle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyor olacağız. Çorlu Belediyesi olarak bundan böyle çiftçilik ve tarım ile ilgili yeni projelerle vatandaşlarımızın karşısına çıkıyor olacağız. Emeği geçen başta Belediye Başkan Yardımcımız Özcan Veysel Tunçcan'a, Belediye Meclis Üyelerimize, Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu Başkanımız Mert Yılmaz ve üyelerine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimize, bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Sarılar Mahalle Muhtarımız Fuat Döner'e ve emek veren herkese ayrıca teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı. 

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ