Kumbağ Mahallesi'nde nüfus 150 bini buldu

Kurban Bayramı tatili için Tekirdağ ve Marmara Bölge'sindeki adaları tercih edenlerin dönüşe başlamasıyla yollarda yoğunluk oluştu. Tekirdağ'a bağlı Kumbağ Mahallesi'nde nüfus 150 bini bul

GÜNDEM 4.08.2020 10:33:00 0
Kumbağ Mahallesi

 

Kurban Bayramı tatilinin son gününde Trakya'daki sahillerde tatilciler yoğunluk oluşturdu. Özellikle Tekirdağ ve Çanakkale sahillerinde, tatilin son gününü denizde geçirmek isteyenler denize akın ederken bir yandan da dönüş yolculuğu başladı.

 

KAVŞAKLARDA YOĞUNLUK YAŞANDI

 

Bayram tatili nedeniyle normal süreçte 5 bin kişinin yaşadığı Tekirdağ'a bağlı Kumbağ Mahallesi'nde nüfus 150 bini gördü. Nüfus ve araç trafiğinin artması nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yoğun önlemler alındı. Jandarma ekipleri kavşaklarda trafiği düzenlemek için uygulama yaparken, yol boyunca da trafik akışı sürekli kontrol edildi. Ayrıca ekipler, sahil bölgesinde de boğulma olaylarına karşı anonslar yaptı. Yapılan anonslarla vatandaşlar maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarıldı. Trafik yoğunluğunu önlemek için, Şarköy yönüne giden ve gelen araçlar Yeniköy, Mermer, Naip  güzergahına yönlendirildi. Dönüşe geçen tatilciler özellikle, Üniversite, Yenice, Çorlu ve Yeniçiftlik kavşaklarında yoğunluğa neden oldu.

 

Haber / Yakup KARATEPE