4 araç birbirine girdi; 2 yaralı

Malkara'da yol yapım çalışması nedeniyle tek şeride düşen kara yolunda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 3.08.2020 13:17:00 0
4 araç birbirine girdi; 2 yaralı

 

Kaza, Tekirdağ-Malkara karayolunun yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeride düşen Küçükhıdır rampasında meydana geldi.

 

YOL ULAŞIMA KAPANDI

 

Malkara yönüne giden Aygün Bayram yönetimindeki 59 YH 171 plakalı otomobil, sürücüsünün, direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önünde giden Mehmet Ali Höyük yönetimindeki 34 JZ 1649 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mehmet Ali Höyük’ün kullandığı otomobilde önünde giden Enes Babacan’ın kullandığı 34 HA 2437 Plakalı otomobile çarptı. Daha sonra Aygün Bayram’ın kullandığı otomobil Mehmet Ali Höyük’ün otomobiline çarpmasının ardından savrulup Ümit Köse’nin kullandığı 34 VT 7022 plakalı otomobile çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, Bayram'ın kullandığı otomobilde bulunan Halime Bayram ile Zeynep Bayram yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve kaza kırım ile jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini kaza yerinde yaptığı yaralılar, Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle İstanbul-Çanakkale karayolu yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı.

 

'ARKADAN GELEN ARAÇ BANA, BEN ÖNDEKİNE ÇARPTIM'

 

Arkasından gelen aracın süratli olduğunu ve kullandığı araca arkadan çarptığını söyleyen Mehmet Ali Höyük, "Biz normal olarak sol şeritten geliyorduk. Arkamızdan gelen araba çok süratli geliyordu. Süratle gelen araba ilk bize vurdu. Bizde önümüzdeki arabaya vurduk. Daha sonra süratli gelen araba diğer arabalara falan çarptı. Ne oldu nasıl oldu anlayamadık. Birden karıştı burası" dedi.

 

'HER ŞEY BİR ANDA OLDU'

 

Kazanın zincirleme olduğunu söyleyen yolculardan Emin Düzel, "Biz İstanbul istikametinden İpsala istikametine gidiyorduk. Ne oldu anlamadık. Arkadan gelen araç önce bize vurdu. Daha sonra atladı öndekine vurdu. Bizde önümüzdeki araca vurduk. Zincirleme bir kaza oldu, 4 araç birbirine girdi. Bir anda oldu. Biz de anlayamadık nasıl oldu" diye konuştu.

 

Haber / Murat YAYIN