Kaymakam Yüksel'den ilk ziyaret şehit ailelerine

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Malkara Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel göreve başladığı ilk gün şehit ailelerini ziyaret ederek bayra

GÜNDEM 29.07.2020 17:54:00 0
Kaymakam Yüksel

 

Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, ilk gün Malkara’da 3 şehit ailesini evlerinde ziyaret ederek şehit yakınlarıyla bir süre sohbet etti. Şehit ailelerinin acılarını paylaşan Kaymakam Yüksel, “Sizler, şehitlerimizin emanetisiniz. Bizler için çok önemlisiniz. Kapımız şehidimizin siz değerli emanetlerine her zaman açıktır” dedi.

 

“ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Göreve başladığı ilk günde Malkara’daki şehit ailelerinin tespitini yaptıklarını kaydeden Yüksel, “Önümüzde kurban bayramı var. Kurban bayramında malum pandemi sürecinden dolayı çok fazla ziyaret gerçekleştiremeyeceğiz ve çok fazla bir araya gelemeyeceğiz. Ama şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu onlara göstermek için ilk ziyaretimize onlarla başladık. Bugün ilçemizde ikamet eden 3 şehit ailemizi ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde de ziyaretimize devam edeceğiz. Bayram süresince tüm şehit ailelerimizi ziyaret etmiş olacağız.” dedi.

 

‘ŞEHİT AİLESİ OLARAK ÇOK MEMNUN OLDUK’

 

Gerçekleşen ziyaretten mutluluk duyduğunu söyleyen şehit ailesi yakını Cenap Kemal Çakmaz, “Kaymakam beyin bugün Malkara’ya yeni atandığını öğrendik. Ve ilk olarak şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit ailesi olarak çok memnun olduk. Dayım şehit Kemal Kartal 1989 yılında Beytüşşebap’ta şehit oldu. Kaymakam bey bizleri ziyaret ederek bizlere şeref ve onur verdi. Bizlere mutluluk verdi. Kendisine teşekkür ederiz ve yeni görevinde başarılar dileriz. Herkese iyi bayramlar diliyoruz.” dedi.

 

‘ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET EDEREK BİZLERİ MUTLU ETTİ’

 

Şehit ailesi ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu söyleyen şehit kardeşi Şerife Elmesan da, “Yeni kaymakamımıza başarılar diliyoruz. Tanıştığımıza çok memnun olduk. Malkara için hayırlısı olsun. Şehit ailelerini ziyaret ederek bizleri mutlu etti. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz. Benim abim 1977 yılında 9 Aralık’ta Batman’da şehit oldu. Ben o zaman daha 12 yaşındaydım” dedi.

 

Haber / Murat YAYIN