Keşanlı berberden kişiye özel ustura hizmeti 

Keşan'da berber Asilcan İrcan (24), normalleşme sürecinde jiletle sakal tıraşının serbest bırakılmasının ardından, dükkanına yaptırdığı dolapta yaklaşık 50 müşterisi için ay

GÜNDEM 28.07.2020 16:41:00 0
Keşanlı berberden kişiye özel ustura hizmeti 

 


Keşan Aşağı Zaferiye Mahallesi Anafartalar Caddesi'nde berber dükkanı işleten Asilcan İrcan,  jiletle sakal tıraşı yapma hizmeti yasağının kaldırılmasıyla, kişiye özel ustura dolabı hazırladı. İlçede 5 yıldır berberlik yapan İrcan, usturaları, müşteri isimleri karşılığı tek tek numaralandırarak, hijyen adına kişiye özel hizmet vermeye başladığını söyledi.


“HER TIRAŞTAN SONRA TEMİZLİK VE STERİLİZASYON YAPIYORUZ”


Müşterilerinin uygulamadan memnun olduğunu ve bu hizmetle ilgili olumlu dönüşler aldığını belirten İrcan, "Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süre kapalı kaldık. Açıldıktan sonra da usturayla sakal tıraşı yasağı vardı. Bu yasak kısa süre önce kalktı. Bu zaman zarfında ben de müşterilerin talebi üzerine kişiye özel usturaların yer aldığı bir dolap hazırladım. Şu an 50 tane usturamız var. Hepsinin numarası ve isminin karşılığı var. Numarasını söyleyen müşterimizin tıraşını yine koronavirüs tedbirleri kapsamında tek kullanımlık havluyla ve maske takarak usturasıyla yapılıyor. Gelen müşterilerimizin ateşini ölçüyoruz. Her tıraştan sonra temizlik ve sterilizasyon yapıyoruz. Randevu ile yığılmayı önlüyoruz. Bu sistemi herkese tavsiye ederim" ifadelerini kullandı. İrcan, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanmaması için vatandaşların bayram tıraşlarını erken olmaları ya da randevu alarak yaptırmaları tavsiyesinde de bulundu.

“ÖRNEK BİR HİZMET”


Kendine özel usturayla tıraş olan Mümin Ayyıldız, “Hizmetten memnuniyet duydum. Gerçekten örnek bir hizmet. Gönül rahatlığıyla tıraş oluyoruz. Şehirde bu şekilde hizmet veren tek berber" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA