Kapaklı heyetinden Ankara çıkarması

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ve AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Ankara'ya gitti. Ä

GÜNDEM 28.07.2020 10:46:00 0
Kapaklı heyetinden Ankara çıkarması


 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ve AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Beraberindekilerle birlikte, ikinci kez Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop’u makamında ziyaret eden Mustafa Çetin ve İlçe Başkanı Recep Biyik, 24 Temmuz’da yeniden cami statüsünde ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi anısına Şentop’a Fetih Suresi ve Lale sembolünün olduğu anahtar tablo hediye etti.

 

KAPAKLI İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

 

Şentop’un yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Çetin, İlçe Başkanı Biyik ve belediye meclis üyeleri, Mustafa Şentop ile Kapaklı ile ilgili istişarelerde bulundu.

 

DETAYLARINI GÖRÜŞTÜLER

 

Ankara’daki temaslarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, dün de bazı meclis üyeleri ile birlikte Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Çetin, ziyarette daha önce projesini onaylattıkları Kapaklı İlçe Emniyet binasının son detaylarını görüştüklerini ifade etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ