İlçe kongreleri Eylül sonuna kadar tamamlanacak

Büyük Birlik Partisi, Eylül ayı sonuna kadar Tekirdağ'da ilçe kongrelerini tamamlayacak. Marmara Ereğlisi İlçe Kongresi ile başlayacak olan süreç Kapaklı, Çorlu, Ergene ve Çerkezköy İlçe Kongr

GÜNDEM 27.07.2020 18:10:00 0
İlçe kongreleri Eylül sonuna kadar tamamlanacak

 

 

 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Marmara Ereğlisi İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda partililerle bir araya gelerek kuruluşu yapılan teşkilatların kongre hazırlıkları hakkında bilgiler verdi.

 

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Toplantıya Karacan’ın yanı sıra Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, Ergene İlçe Başkanı Onur Meriç, Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, il ve ilçe yöneticileri, Alperen Ocakları Başkanları ve partililer katıldı.

 

SÜREÇ, MARMARA EREĞLİSİ İLÇE KONGRESİ İLE BAŞLAYACAK

 

Kongre süreci ve üye kayıtları ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda teşkilat mensuplarının soru ve önerileri de dinlendi. Toplantı sonucunda Eylül ayı sonuna kadar, kongrelerin tamamlanması kararlaştırılırken, Tekirdağ’da Marmara Ereğlisi ile başlayacak olan ilçe kongreleri, Kapaklı, Çorlu, Ergene ve Çerkezköy ile devam edecek. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından Tekirdağ İl Kongresi yapılacak.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE