Beşiktaş Direktörü, Ergene Velimeşespor'un tesislerini inceledi

Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Necmettin Çelikhan, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin talimatı ile Ergene'ye gelerek Ergene Velimeşespor Kulübü'nün tesislerini inceledi. Çelikhan,

GÜNDEM 27.07.2020 16:34:00 0
Beşiktaş Direktörü, Ergene Velimeşespor

 

 

Ergene Velimeşespor’un Velimeşe Mahallesi’nde yer alan tesislerine gelen Beşiktaş Akademi, Kadın Futbol Takımı ve Futbol Spor Okulları sorumlusu Necmettin Çelikhan; Tekirdağ temsilcisinin teknik direktörü Özgür Sağlam ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile görüştü.

 

“SPORUN HER ALANINA YATIRIM YAPTIK”

 

Necmettin Çelikhan ile birlikte Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesislerini inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sporun ve  sporcunun dostu olduklarını ifade ederek, “Sporun her alanına yatırım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ergene Velimeşespor kulübünün kendileri için bir gurur vesilesi olduğunu ve Türkiye’nin her yerinde Tekirdağ, Ergene ve Velimeşe adını başarıyla temsil ediyoruz. İlçemizin, ilimizin ve bölgemizin gururu olduk. Bu başarımızda emeği olan tüm sporcu kardeşlerime, kulüp yöneticilerimize, teknik ekipte görev alan herkese en önemlisi de bizi her zaman destekleyen taraftarlarımıza Ergene halkı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam, Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Necmettin Çelikhan’a ziyaretin anısına Ergene Velimeşespor forması hediye etti.

 

 

 

Haber / Yener AKBABA