Uzak yol biletleri tükendi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Çerkezköy Otogarı'nda yoğunluk yaşanırken, uzun yol biletleri ise şimdiden tükendi. Çerkezköy'den İstanbul'a ise saatte bir olan sefer sayıs

GÜNDEM 27.07.2020 16:02:00 0
Uzak yol biletleri tükendi

 

 

Kurban Bayramı’na günler kala Çerkezköy Otogarı’nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. 27 Temmuz tarihi itibariyle Çerkezköy’den İzmir, Aydın, Nazilli, Çanakkale, Denizli, Ayvalık, Ankara, Kayseri, Adıyaman gibi uzak yerlere biletlerin tükendiğini ifade eden Çerkezköy Kale Seyahat Sorumlusu Bekir Bağcı, “Uzak yola gidecek olan vatandaşlar biletlerini günler öncesinden aldı. Vatandaşların çoğu dönüşte sıkıntı yaşamamak için biletlerini gidiş-dönüş olarak aldı” dedi.

 

“10 DAKİKADA BİR ARAÇ KALDIRABİLİRİZ”

 

İstanbul’a ise saatte bir olan sefer sayısını 2’ye çıkardıklarını kaydeden Bağcı, “Şuanda İstanbul’a yarım saatte bir araçlarımız kalkıyor. Bayramda yoğunluğa göre 10 dakikada bir araç kaldırabiliriz. Bayramda İstanbul’a gidecek hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için tüm ek tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyacını karşılayabilecek kapasitedeyiz” dedi. Yolculukta HES kodu uygulamasının devam ettiğini ve HES kodu olmadan bilet kesmediklerini ifade eden Bağcı “Araçlarımızda yolcular tekli oturuyor. Sadece aynı aileden olan yolcular yan yana oturabiliyor” dedi.

 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ