Açık havada 'Aile Arasında' ile kahkaha tufanı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri kapsamında Cuma günü '7. Koğuştaki Mucize' filmi ile duygusal anlar yaşayan Çerkezköylü sinemaseverler, cumartesi günü

GÜNDEM 27.07.2020 11:53:00 0
Açık havada

 

 

Kentpark’da düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri’nin ikinci gününde “Aile Arasında” isimli komedi filmi sinemaseverlerle buluştu. 2017 yapımı filmin senaryosunu Gülse Birsel üstleniyor, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan yapıyor. Aile Arasında filminin başrollerinde Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Su Kutlu ve Ayta Sözeri yer aldı.

 

KAHKAHAYA BOĞDU

 

Gülse Birsel’in kaleme aldığı, Engin Günaydın, Demet Evgar ve Erdal Özyağcılar’ın başrollerini paylaştığı ‘Aile Arasında’, komik hikayesiyle Çerkezköylü sinemaseverleri kahkahaya boğdu. Filmde, hayatlarının “ikinci yarı”sında ikinci şanslarını arayan Fikret ve Solmaz’ın hayatlarının rastgele kesişmesiyle gelişen komik olaylar anlatıldı. Senaryo gereği birçok sahnesi Adana’da çekilen filmde, izleyiciler Adana’nın geleneklerini, yemek kültürünü yakından görme fırsatı yakaladı. Açık Hava Sineması etkinliğinde Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşlara su ve patlamış mısır ikram edildi.

 

 

AİLE ARASINDA FİLMİNİN KONUSU

 

21 yıllık eşinin aniden terk ettiği Fikret ve 21 yıllık müzisyen sevgilisi tarafından bırakılan müzikhol vokalisti Solmaz, komik bir tesadüfle tanışır ve dost olur. Solmaz’ın kızı Zeynep, ailesi hakkında yalan söylediği Adanalı erkek arkadaşı Emirhan ile evlenmek ister. Fikret’e Solmaz’ın emniyet müdürü babası rolünü yapması teklif edilir. Aile arasında bir kız isteme, bir de düğün olacak ve bu iş bitecektir. Ancak damadın geleneksel ailesi detaylı evlilik seremonileri planlamaktadır. Aile arasında yapılması düşünülen düğün, damadın ailesinin isteğiyle büyür. Asla yalan söyleyemeyen, nevrotik, tedirgin Fikret, sert, silah taşıyan, kebapçı zinciri sahibi bir Adanalı aileye karşı hayatının rolünü oynamak durumunda kalır.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU