Akay, bayram öncesi incelemeler yaptı 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sayılı günlerin kaldığı Kurban Bayramı öncesi Çerkezköy Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni, Kurban Satış Yeri'ni ve Kapalı Otopa

GÜNDEM 23.07.2020 15:57:00 0
Akay, bayram öncesi incelemeler yaptı 

 

 

Başkan Akay ilk olarak Kurban Satış Yeri’ni ziyaret etti. Kurbanlık hayvan satan esnafın ve vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Başkan Akay “Vatandaşlarımızın ve kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

410 HAYVAN KISIRLAŞTIRILDI

 

Kurban Pazarı’ndaki incelemelerini tamamlayan Akay, Çerkezköy Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Akay, merkez ile ilgili, “Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’mizde Ocak ayından bu yana 280 köpek ve 130 kedi kısırlaştırıldı. Bu süreçte ayrıca 230 adet sevimli dostumuz da sahiplendirildi” ifadelerini kullandı.

 

 

“DAHA KALİTELİ HİZMET VERECEK”

 

Akay, son olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden Çerkezköy Belediyesi’ne devredilen Kapalı Otopark’taki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını inceledi. Kapalı Otopark’taki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından 80 araç kapasiteli Kapalı Otopark’ımız daha etkin ve daha kaliteli bir şekilde hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu.

 

Haber / Buse SERİN