Albayrak, Malkara'da hayata geçirilen projeleri inceledi ​​​​​​​

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hayata geçirilen projeleri incelemek üzere Malkara'yı ziyaret etti. Albayrak, "Malkara Belediyesi ve TESKİ ile beraber ilçede hayata geçirdiğimiz proj

GÜNDEM 20.07.2020 16:09:00 0
Albayrak, Malkara

 

 

Bu sabah mesaisine Malkara’da başlayan Büyükşehir Belediye BaşkanıKadir Albayrak'a; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ile Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yöneticileri eşlik etti.

 

MALKARA’NIN GENEL DURUMU ELE ALINDI

 

Beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisini ziyaret eden Albayrak, teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Albayrak, “Hazırlık çalışmaları sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Tesis, Kurban Bayramı'nda tam kapasiteyle vatandaşların hizmetinde olacak” dedi. Çavuşköy Et Kombina Tesisi’ndeki incelemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yöneticilerinin katılımıyla Malkara Belediyesi Düğün Salonu'nda Malkara’nın genel durumunun ele alındığı bir toplantı yapıldı. Toplantıda, yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Malkara’nın ihtiyaçlarının görüşüldüğü toplantıda, Başkan Albayrak, Malkara Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaların yürütüleceği kaydetti.

 

ALBAYRAK, ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Pazartesi günleri kurulan semt pazarını da ziyaret eden Albayrak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileyen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırım ve projeler hakkında esnaf ve vatandaşa bilgi verdi. Vatandaşların istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, onlara iyi alışverişler dileklerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar da Malkara’da hayata geçirilen hizmet ve projeler için Albayrak'a teşekkür ettiler.

 

 

“ÖNEMLİ HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bugün de mesaimize Malkara ilçemizde devam ettik. Malkara Belediyesi ve TESKİ ile beraber ilçede hayata geçirdiğimiz projeleri yerinde inceledik ve planlanan çalışmalarımız ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Buse SERİN