TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da

7 Temmuz'da yapılan TBMM Genel Kurulu'nda ikinci kez TBMM Başkanlığına seçilen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, seçimlerin ardından Tekirdağ'a ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi. T

GÜNDEM 17.07.2020 20:07:00 0
TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ

 

 

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara’dan uçakla Çorlu’ya gelen TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

 

SOSYAL MESAFELİ OLARAK SELAMLADI

 

Şentop’u taşıyan uçak alana inmeden önce korumalar tarafından karşılamaya gelenlere maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunulurken, uçaktan inip aracına kadar kendisini karşılamaya gelenleri sosyal mesafeli olarak selamlayan Şentop, daha sonra Tekirdağ il merkezine hareket etti.

 

VATANDAŞLARLA ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ

 

Cuma namazının Eski Cami’de kılınan TBMM Başkanı Şentop’a AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan tarafından Ayasofya Camii'nin tablosu hediye edildi. Vali Aziz Yıldırım ve beraberindekilerle birlikte Bedesten Çay Evi’nde çay içerek vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'i de makamında ziyaret etti. Şentop, Süleymanpaşa’da devam eden ve hayata geçirilecek olan projelerle ilgili bilgi aldı.

 

 

VALİ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

 

Beraberindekilerle birlikte Namık Kemal Evi ile Rakoczi Müzesi’ni ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunan Şentop, sonrasında da Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek Tekirdağ ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

 

ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

 

Valilik ziyaretinin ardından Sakarya’da havai fişek fabrikasından taşınan patlayıcının boşaltılması sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz’ün 100. Yıl Mahallesi’nde yaşayan annesi Fatma ve babası Basri Akgöz’e taziye ziyaretinde bulunan Şentop, şehit ailesine başsağlığı diledi.

 

 

RUMELİ İSKELESİNİ İNCELEDİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden Rumeli İskelesi’ndeki çalışmaları da inceleyen Şentop, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’den bilgi aldı.

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU