Çetin: İnsanlara dokunalım, onlara faydalı olalım

Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Evde Bakım ve Destek Hizmeti"ne gönüllü olarak destek verecek olan berber ve kuaförler Mehmet Düzgün, Erhan Nar ve Hasan Aktürk ile Kapaklı Belediyesi arası

GÜNDEM 16.07.2020 14:14:00 0
Çetin: İnsanlara dokunalım, onlara faydalı olalım

 

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, protokolün ardından gönüllü berber ve kuaförlere teşekkür belgeleri verdi.

 

“HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Belediye Başkanı Çetin, “65 yaş üstü yaşlı, hasta, bakıma muhtaç veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Evde Bakım ve Destek Hizmeti’ni hayata geçirdik.Gönüllü olarak destek vermek isteyen berber ve kuaförler Mehmet Düzgün, Erhan Nar ve Hasan Aktürk ile işbirliği protokolü imzaladık” dedi.

 

 

“HAYIR DUASI ALMAK İSTİYORUZ”

 

Sosyal belediyeciliği yaygınlaştırmaya çalıştıklarını kaydeden Çetin,“Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen Evde Bakım ve Destek Hizmeti ile 65 yaş üstü yaşlı, hasta, bakıma muhtaç veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşlarımızın sağlık bakımı, psikolojik destek, ev temizliği ve kişisel temizlik bakımını yapıyoruz. Geçtiğimiz gün Evde Bakım ve Destek Hizmeti sunduğumuz bir teyzemiz, beni arayarak teşekkür etti. İnsanlara dokunalım, onlara faydalı olalım, hayır dualarını alalım istiyoruz. Sizlerin de bu hizmete gönüllü olarak katkı vermeniz bizleri çok memnun etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.“Evde Bakım ve Destek Hizmeti”ne gönüllü olarak destek verecek olan berber ve kuaförler Mehmet Düzgün, Erhan Nar ve Hasan Aktürk ise projede yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür etti.Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Çetin, berber ve kuaförler Mehmet Düzgün, Erhan Nar ve Hasan Aktürk’e teşekkür belgelerini takdim etti.

 

 

Haber / Buse SERİN