Bakan Kasapoğlu'ndan 'Gençlik Kampı' müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, karayoluyla Malkara'ya gelerek 2001 yılında faaliyete giren ve Temmuz 2019 yılında faaliyeti durdurulan erkek ve bayan olmak üzere yaklaşık 450 yatak kapasiteli Mal

GÜNDEM 13.07.2020 14:11:00 0
Bakan Kasapoğlu

 

Bakan Kasapoğlu, Malkara Kaymakam vekili Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, kurum amirleri ve AK Partili yöneticiler tarafından karşılandı. Ak Partili yöneticiler, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na geçen yıl kapanan Malkara Yüksek öğrenim kredi ve yurtlar kurumu öğrenci yurdunu gezdirerek, yurt hakkında genel bilgi verdi.

 

“EN KISA SÜREDE ÜLKEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

 

Malkara’da bir süredir faaliyeti durdurulan Kredi Kurtlar Kurumu'nun yerine gençlik kampı yapılması için talimat veren Kasapoğlu, yapılacak tesiste Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerin tarım ve hayvancılık konusunda eğitim alacağını kaydetti. Bakan Kasapoğlu, "Şu anda bulunduğumuz Malkara KYK yurdunu öğrencilerimizin istifadesine sunmuştuk. Şu an itibariyle önümüzdeki süreçte ülkemizin dört bir yanından gelecek olan gençlerimizin tarım ve hayvancılık temalı bu bölgenin en güçlü yönlerinden biri olan peyniri, sütü ve süt ürünleri noktasında, yeteneklerini potansiyellerini ortaya çıkarmak, onlarla ilgili bir eğitim sürecinde burada yönetme adına gençlik kampımızı burada en kısa sürede ülkemize kazandıracağız. Ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerimiz gerek tarımla gerek hayvancılıkla eğitimlerini bir yandan alırken, bir yandan da sosyalleşme şekliyle en güzel şekilde yaşarken, bir yandan da Tekirdağ’ımızı ve ilçelerini tanıyacaklar. Tekirdağ’ımızın güzel insanlarıyla tanışacaklar. Şehirle entegre bir takım çalışmalar gerçekleşecek" diye konuştu.

 

 

 

Haber / Murat YAYIN