"Kamu malına zarar vererek ne amaçlanıyor?"

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Sarayburnu Meydan Düzenleme çalışmaları devam ederken çiçeklerin sökülüp götürülmesine ve alanın etrafındaki ferforje çitlerin kırılmasına, sosyal medy

GÜNDEM 7.07.2020 15:32:00 0
"Kamu malına zarar vererek ne amaçlanıyor?"

 

 

Şarköy Belediyesi tarafından başlatılan Sarayburnu Meydan Düzenleme projesi kapsamında ekilen çiçekler kimliği belirsiz kişi yada kişlerce sökülürken alanın etrafında yer alan ferforje çitlerde kırıldı. Olayın üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapan Belediye Başkanı Alpay Var, yaşananları anlamakta zorluk çektiklerini dile getirdi. 

 

"NEYİN AKLIDIR BU?"

 

Vatandaşları kamu malına zarar vermemeleri konusunda uyaran Var, "Her şey Şarköy için” sloganı ile başladığımız süreçte projelerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak bu süreçte maalesef beklenmedik ve hoş olmayan durumlarla karşılaşmaya devam ediyoruz. Sarayburnu Meydan Düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken ektiğimiz çiçekler sökülüp götürüldükten sonra şimdide alanın etrafındaki ferforje çitler kırılmış. Bu yapılanları anlamakta zorluk çekiyoruz. Neyin aklıdır bu? Kamu malına zarar vererek ne amaçlanıyor? Güzel bir ortamda yaşamak sizleri rahatsız mı ediyor? Rica ediyoruz; kamu malına zarar vermeyiniz. Yaşanabilir bir Şarköy için çevremizi temiz tutalım, kamu malına zarar vermeyelim. Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. Başka Şarköy yok" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN