Ailevi problemler yaşadığı kayınbiraderini öldürdü

Hayrabolu'da Ramazan Ç. (41), ailevi nedenler yüzünden tartıştığı kayınbiraderi Mehmet Turalı'yı (35) bıçaklayarak öldürüldü. Ramazan Ç., yaşanan arbedede ikilinin eşlerinin de bulunduğu 3 k

GÜNDEM 3.07.2020 19:56:00 0
Ailevi problemler yaşadığı kayınbiraderini öldürdü

 

 

Olay, saat 11.30 sıralarında Hayrabolu'nun Tekirdağ Caddesi üzerindeki bir tütün ürünleri satan iş yerinde meydana geldi.

 

TARTIŞMA TELEFONDA BAŞLADI

 

Ramazan Ç. ailevi problemler yaşadığı kayınbiraderi Mehmet Turalı ile telefonda tartıştı. Tartışma üzerine Ramazan Ç., Turalı'nın iş yerine gitti. Durumu öğrenen eşleri de iş yerine gitti. Burada çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Ramazan Ç., üzerinde taşıdığı bıçakla Turalı'yı kalbinden ve çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ramazan Ç., kendisine engel olmaya çalışan eşi C.Ç., Turalı'nın eşi M.T ve iş yerinde bulunan Nazlı Y.'yi de yaşanan arbedede bıçakla yaraladı.

 

YARALANAN 3 KADININ TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

 

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, Ramazan Ç.'yi olayda kullandığı bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin Hayrabolu Devlet Hastanesi'ne götürdüğü yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Turalı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 kadın yaralının ise tedavileri sürüyor. Polisin gözaltına aldığı Ramazan Ç. ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE