Sarıkurt: Yıkımına kısa sürede başlanacak

Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Çorlu Çevre Yolu üzerinde bulunan Hürriyet Araç Üstgeçit Köprüsü'nün yıkım çalışmalarının kısa süre içinde

GÜNDEM 30.06.2020 16:39:00 0
Sarıkurt: Yıkımına kısa sürede başlanacak

 

 

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan ve Şantiye Şefi Bülent Demirci ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

"TRAFİK VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINACAK"

 

Çorlu Belediyesi olarak üzerlerine düşen sorumluluklar kapsamında çalışma yürüttüklerini söyleyen Sarıkurt, "Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Çetin imzasıyla yazılı bir açıklama yapıldı. Yazılı açıklamada, 2017 yılı Mart ayında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan Emlak Konut Köprülü Kavşağı'nın imalatlarına 2019 yılı iş programı çerçevesinde başlanıldığı ve kavşak imalatlarına devam edilebilmesi için daha önceki ihaleler kapsamında yapılmış olan mevcut Hürriyet Araç Üstgeçit Köprüsü'nün yıkım çalışmalarının gerçekleştirilmesi gerektiği ifade edildi. Yıkım çalışmalarına köprünün içinden geçen elektrik hatlarının TREDAŞ ekipleri tarafından kaldırılmasının ardından başlanılacak. Bu sırada yıkım nedeniyle güzergahtan geçen araç trafiğinin aksamaması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli trafik ve güvenlik önlemleri alınacak" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA