YKS öncesi hijyen malzemeleri dağıtıldı

Edirne Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde sınavın yapılacağı okullarda ve kampüslerde stant açtı. Stantlarda sınav öncesi öğrencilere maske, mendil, su ve el dezenfektanı

GÜNDEM 28.06.2020 16:25:00 0
YKS öncesi hijyen malzemeleri dağıtıldı

 

Edirne Belediyesi, YKS öncesinde sınavın yapılacağı tüm okulların önünde stant açtı. Stantları gezerek öğrencilere başarılar dileyen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Bugün gençlerimizin önemli bir günü. Biz de Edirne Belediyesi olarak, gençlerimizin sınava gireceği tüm kampüslere stantlarımızı kurduk. Maske, su ve el dezenfektanı dağıtacağız" dedi.

 

"EDİRNE, GÜVENLİKLİ BİR KENT"

 

Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, "Edirne Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Sınavlar sadece bize bir adım sağlıyor. Her şey demek değil. O yüzden gençlerimiz hiç canlarını sıkmasınlar. Bütün gençlerimiz çok başarılı. Önemli olan onların mutlu olmaları. Edirne’mizin en önemli kurumlarından birisi de Trakya Üniversitesi. Ben de bu okuldan, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezunum. Üniversitemiz çok gelişti. Gerçekten de Türkiye’de önemli bir üniversite haline geldi. Şimdiden Trakya Üniversitesi’ni tercih edecek bütün gençleri Edirne’ye çağırıyoruz. Edirne’miz bir öğrenci kenti, güvenlikli bir kent. Veliler, aileler çok rahat çocuklarını Edirne’ye gönderebilirler. Onlar bize emanet. Bütün öğrenci kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE