Vali Bilgin, Babaeski'yi ziyaret etti

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Babaeski'yi ziyaret etti. Vali Bilgin, Babaeski ziyaretleri kapsamında yapımı devam eden Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ve Pancarköy ASM'de ince

GÜNDEM 26.06.2020 16:45:00 0
Vali Bilgin, Babaeski

 

Vali Osman Bilgin, ilk olarak yapımı tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

VALİ BİLGİN'DEN VEFA PERSONELLERİNE BAŞARI BELGESİ

 

Vali Bilgin, daha sonra Babaeski Vefa Sosyal Destek Grubu'nu ziyaret ederek, pandemi boyunca özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek, başarı belgelerini verdi.

 

"SAĞLIK YATIRIMLARININ İLİMİZDEKİ ÖRNEKLERİNDEN"

 

Pancarköy Aile Sağlığı Merkezi'nde de incelemelerde bulunan Vali Bilgin, "Pandemi sürecinde tüm dünyaya örnek olduğumuz sağlık yatırımlarının ilimizdeki örneklerinden biri olan ve yapımı son hızla devam eden Pancarköy ASM de incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldık" ifadelerini kullandı. Vali Osman Bilgin, Babaeski ziyaretleri kapsamında, sokaktaki can dostlarının tedavilerinin yapıldığı Babaeski Veteriner Kliniği'nde de incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Haber / Yener AKBABA